haber
Kullanıcı Adı
Şifre

Konferanslar   Araştırma

9.11.2021

9. Uluslararası Demiryolu, Hafif Raylı Sistemler, Altyapı ve Lojistik Fuarı (EURASIA RAIL) 25-27 Kasım'da İstanbul'da Yapılacak

Sektörde yer alan yerli - yabancı toplam 229 şirketin yer alacağı Fuar'da, eş zamanlı olarak yapılacak oturumlarda, demiryolu taşımacılığına yönelik son gelişmeler, yenilikler ve teknolojilerle birlikte sektörde karşılaşılan zorluklar, bu zorluklara karşı üretilen olası çözümler konuşulacak...

9. Uluslararası Demiryolu Hafif Raylı Sistemler ve Lojistik Fuarı - Eurasia Rail, 25-27 Kasım 2021 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Fuar Merkezinde yapılacak. 

Hyve Group tarafından düzenlenecek Eurasia Rail Fuarında, Alstom, Siemens, Wabtech, Hitachi, Mitsubishi, Hyundai Rotem gibi öncü firmalar ve sektörde yer alan tüm paydaş kurum ve şirketler olmak üzere toplam 229 şirket bulunacak. Fuarın yanısıra 3 gün boyunca düzenlenecek Konferans'da; demiryolu taşımacılığına yönelik son gelişmeler, yenilikler ve teknolojilerle birlikte sektörde karşılaşılan zorluklar, bu zorluklara karşı üretilen olası çözümler konuşulacak. Katılımcı firmalara yenilikçi teknolojilerini tanıtacak. 

Etkinlik programı kapsamında bu sene Eurasia Rail, sektörel iş birliklerine, ticari ortaklıklara, uluslararası anlaşmalara, ulaşım araçlarında en yeni ve en son teknoloji ürünlere, gelecek nesil sistemlere, başarı hikayelerine ve pazarlama stratejilerine yönelik oturumlara ev sahipliği yapacak. 

Eurasia Rail ile ilgili detaylı bilgi için: https://eurasiarail.eu/Home

Hatırlanacağı gibi sizlere, 9. Eurasia Rail'in 25-27 Kasım 2021'e ertelendiğini ve yerinin TÜYAP- İstanbul olarak değiştirildiği bildirmiştik TEBA:2005/ 2 Şubat 2021.

Yıllık Rapor