haber
Kullanıcı Adı
Şifre

Konferanslar   Karayolları

23.9.2019

4. Uluslarararası Karayolları Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı himayesinde yapılacak olan Fuar, 9-11 Ekim 2019 tarihlerinde Ankara Congresium'da gerçekleştirilecek...

4. Uluslarararası Karayolları Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı himayesinde, Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü (AYGM), T.C. Devlet Demiryolları (TCDD) ve Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü'nün destekleriyle 9-11 Ekim 2019'da Ankara Congresium'da gerçekleştirilecek. 

Karayolları, Köprü ve Tünel Proje, Yapım, Müşavirlik, İşletme Hizmetleri, Kamu Kuruluşları, Yüklenici Firmalar, Alt Yüklenici Şirketler, Makine, Malzeme ve Ekipman Sağlayıcıları, Teknoloji Üreticileri ve Hizmet Kuruluşlarının katılmasının beklendiği Fuar'da, Avrasya Tüneli, Kuzey Marmara Otoyolu, Çanakkale Köprüsü, İzmit Körfez Geçişi gibi Yap-İşlet-Devret (YİD) modelli mega Projelerin son durumları hakkında işletmeci firmalar ve/veya idareden bilgi verilmesi beklenirken, Hükümet'in yeni köprü ve otoyol projeleri planlamalarının da ele alınması öngörülüyor. 

Yıllık Rapor