haber
Kullanıcı Adı
Şifre

Konferanslar   Araştırma   Yap-İşlet-Devret (BOT)

12.10.2017

6. Türkiye Kamu-Özel Sektör İş Birlikleri Forumu 2017

Forum, 29-30 Kasım 2017 tarihinde Movenpick Hotel Ankara'da gerçekleştirilecek. TEBANEWS'in de medya ortağı olduğu Forumda, KÖİ modelli Sağlık ve Ulaştırma Projelerinin son durumları, KÖİ projelerinde Risk Yönetimi, Türkiye'de KÖİ Hukukunun Yapılandırılması, Hükümet tarafında yeni KÖİ Projelerindeki Gelişmeler, Atıksu Yönetiminde KÖİ modelinin avantajları, Sağlık Tesislerinde Operasyonel Yönetim ve KÖİ Projelerinin daha bankable olabilmesinde İhracat Kredi Ajansları ile Uluslararası Finans Kuruluşlarından sağlanan finansmanın nasıl ve nerede kullanılabileceği konuları tartışılacak...

Türkiye'de, özellikle kamu kaynaklarının sınırlı olduğu son dönemde altyapı yatırımlarında tercih edilen finansman modeli olarak öne çıkan Kamu-Özel İşbirliği (KÖİ) modeli ve KÖİ projelerinin son durumu, bir kez daha Ankara'da Eelevents tarafından düzenlenen konferansta tartışılacak.

6. Türkiye Kamu-Özel Sektör İş Birlikleri Forumu, 29-30 Kasım 2017 tarihinde Movenpick Hotel Ankara'da gerçekleştirilecek. TEBANEWS'in medya ortağı olduğu konferansta, KÖİ modelli Sağlık ve Ulaştırma Projelerinin son durumları, KÖİ projelerinde Risk Yönetimi, Türkiye'de KÖİ Hukukunun Yapılandırılması, Hükümet tarafında yeni KÖİ Projelerindeki Gelişmeler, Atık ve Su Yönetiminde KÖİ modelinin avantajları, Sağlık Tesislerinde Operasyonel Yönetim ve KÖİ Projelerinin daha bankable olabilmesinde İhracat Kredi Ajansları ile Uluslararası Finans Kuruluşlarından sağlanan finansmanın nasıl ve nerede kullanılabileceği konuları tartışılacak. 

Konferansın konuşmacıları:

Kamu ve özel sektör tarafından, KÖİ Projelerinde tecrübeli ve uzman konuşmacıların katılacağı Forumda, Kalkınma Bakanlığı KÖİ Dairesi Başkanı Sedef Yavuz Noyan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Su ve Toprak Yönetimi Dairesi Başkanı Ercan Gülay, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Atık Yönetimi Dairesi Başkanı Ahmet Varır, Gama Holding İş Geliştirme Direktörü Yalçın Eligüzeloğlu, Yapı Merkezi Yatırım ve Proje Finansmanı Başkanı Mustafa Koçar, Garanti Bankası Yöneticisi Simten Öztürk, Otoyol Yatırım ve İşletme A.Ş CFO Yardımcısı Murat Koşal, Fitch Rating Direktörü Ian Dixon, EBRD Türkiye Direktörü Şule Kılıç, IC Holding Direktörü Murat Soğancıoğlu, OPIC Türkiye Directörü Danielle Montgomery, Aon Genel Müdür Vekili Kadir Köseoğlu, CCN Holding CEO'su Murad Bayar, İş Geliştirme Koordinatörü Bülent Ayhan ve Grup Başkanı Elif Gümrükçüoğlu, SMBC Genel Müdür Yardımcısı Tylor Hartwell, İlbank Genel Müdür Vekili Ender Aykut Yılmaz, Yeğin Çiftçi Avukatlık Bürosu Ortağı Mete Yeğin, Meridiam Infrastructure Yatırım Direktörü Omri Gainsburg ve EDC Bölge Yöneticisi Famer Engin sunumlarını yapacaklar.  

Konferansın ilk gününde Altyapı ve Ulaştırma Sektörü Projelerinin tartışılması planlanırken, demiryolu sektörünün liberalizasyonu sürecinde KÖİ modelinin uygulanabilirliği konusu başlığında, işletmeye alınan mega KÖİ Projeleri; Avrasya Tüneli ve Gebze-İzmir Otoyolu Projeleri değerlendirilecek. Bunun yanısıra aynı gün Katı Atık Yakma ve Atıksu Projelerinde KÖİ modeli uygulaması değerlendirilecek. Konferansın ikinci gününde ise Sağlık Sektörü ve İşletmedeki Riskler ele alınacak.

Konferansa katılımları onaylanan firmalar arasında International Enterprise Singapore, PWC, Tekfen, Siemens, Gama, Isbank, Gulsen Holding,SK E&C yer alırken, sektörden bir çok temsilcinin de katılımının beklendiği haber alınıyor.

İletişim için;

Emine A Acar
e:emine.acar@eelevents.co.uk

 

 

Yıllık Rapor