haber
Kullanıcı Adı
Şifre

Diğer Haberler

15.11.2016

EÜAŞ Genel Müdürlüğü Görevine Nevzat Şatıroğlu Getirildi

Bakanlık Müşaviri Şatıroğlu, EÜAŞ Genel Müdürlük ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine vekaleten atandı...

Nevzat Şatıroğlu 4 Kasım 2016 tarihli ve 29878 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 3'lü Kararname ile Enerji Bakanlığına Müşavir olarak, 07.11.2016 tarih ve 2740 sayılı Olur ile EÜAŞ Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Vekaleten atandı.

Geçtiğimiz günlerde görevini eski Genel Müdür Halil Alış'dan düzenlenen tören ile devralan Şatıroğlu, İ.T.Ü Müh. Fak. Mak. Müh. lisans ve Beykent Üniversitesi İşletme Yönetimi Yüksek Lisans (MBA) programını tamamladı.

İGDAŞ'ta Bölge Müdürlüğü, Teknik İşler ve Onarım Müdürlüğü ve Kalite Güvence Müdürlüğü görevlerinde bulunmuş olan Şatıroğlu, Kalyon Şirketler Grubu bünyesinde yer alan İnegöl Doğalgaz Dağıtım A.Ş.'de (İNGAZ) Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği, yine aynı grup içindeki Kalen Enerji Elektrik Üretim A.Ş.'de Genel Müdürlük görevlerinde bulunmuş olup, bu süreçte HES Yatırımları, Elektrik Üretimi, Doğalgaz Dağıtımı ve Ticareti, Yenilenebilir Enerji Kaynaklarına Dayalı Enerji Santrali İş Geliştirme, Yerli Kömüre Dayalı TS İş Geliştirme Projeleri üzerinde çalıştı. Son olarak Türkiye'de ilk kez yapılan FSRU (Yüzer Depolama ve Gazlaştırma Üniteleri) Projesinde Direktör olarak görev aldı.

İstanbul'da doğan ve aslen Sivaslı olan Şatıroğlu, evli ve 2 çocuk babası olup, İngilizce bilmektedir.

Yıllık Rapor