haber
Kullanıcı Adı
Şifre

Yurtdışı Haberler   Şirket Haberleri

30.5.2016

Bombardier Transportation, Almanya'da 12 Tramvay Aracı İçin 60 Milyon Euro'luk Mukavele İmzaladı

Bombardier ayrıca, Global Rail ile birlikte Malezya'da 52 km'lik hızlı tren hattının tren kontrol sistemini, toplam 95 milyon Euro'luk mukavele ile üstlendi...

Bombardier Transportation, Almanya'nın Karlsruhe şehrinde kullanılmak üzere 12 FLEXITY tramvay aracı imalatı için mukavele imzaladı. Sözleşme bedelinin 60 milyon Euro değerinde olduğu haber alınıyor. 

Üç kısımdan oluşan hafif raylı araçların 37 metre uzunluğunda, 2,65 metre genişliğinde ve 244 yolcu kapasiteli olduğu belirleniyor. Maximum hız kapasitelerinin ise 100 km/saat oluyor. 

Bombardier liderliğindeki konsorsiyum, Malezya'da 52 km'lik hızlı tren hattının kontrol sistemleri mukavelesini üstlendi:

Aynı zamanda Bombardier Transportation-Global Rail Sdn. Bhd. konsorsiyumu da, Malezya'nın Yeni Klang Valley kitle hızlı ulaşım ağının ikinci hattının raylı sistem kontrolörlüğü ve sinyalizasyon sistemleri işlerini üstlendi. Bombardier liderliğindeki konsorsiyum, 52.2 km'lik hat için haberleşmeye dayalı tren kontrol sistemi ürünü olan BOMBARDIER CITYFLO 650 CBTC temin edecek. 

6 yıl süreli olan sözleşmenin miktarı 95 milyon Euro (106 milyon Dolar). Bombardier Transportation'ın sözleşmedeki hisse payı 48 milyon Euro (54 milyon Dolar) olurken, Global Rail'in payı 47 milyon Euro (52 milyon Dolar) oluyor.

Sözleşme kapsamında Bombardier, sürücüsüz hattın işletilmesi ve 58 aracın onboard ekipmanları için CITYFLO 650 CBTC'nin dizayn ve mühendisliğini sağlayacak. Global Rail ise otomatik platform kapılarından ve sinyalizasyon çözümünün kurulmasından sorumlu olacak.  

Yıllık Rapor