haber
Kullanıcı Adı
Şifre

Yurtdışı Haberler   Şirket Haberleri   Demiryolları   Metro Projeleri

25.4.2016

BOMBARDIER INNOVIA APM 300 Sürücüsüz Taşıma Sistemi Münih Havaalanında Çalışmaya Başladı

Bombardier Transportation Merkez ve Doğu Avrupa Bölgesi, Anahat ve Metrolar Başkanı Germar Wacker: "Bombardier sürücüsüz transit sistemlerde tasarım, inşaat, tedarik, işletme ve bakımda çok geniş küresel tecrübeye sahip. Yolcu transferleri için modern mobilite çözümlerimiz dünyanın her yerinde havaalanlarında başarıyla işliyor. Son teknoloji çözümümüz INNOVIA APM 300, 5 yıldızlı Münih Havaalanı'nın yüksek kaliteli hizmet standardlarını karşılıyor"...

Dünyanın önde gelen tren ve yolcu taşıma sistemleri üreticisi Bombardier, INNOVIA APM 300 sürücüsüz yolcu taşıma sisteminin Münih Havaalanı'nda çalışmaya başladığını duyurdu. Bombardier'in, 12 aracı da dahil tüm  tüm elektrik ve mekanik ekipmanını tasarladığı, yapımını tamamladığı ve işletmeye aldığı INNOVIA APM 300 yolcu taşıma sistemi, Münih Havaalanı'nda iki terminal binası arasında 700 metrede hızlı yolcu transferi gerçekleştirecek. Yolcu transferini 1 dakikadan kısa sürede tamamlaması ve pik saatlerde 10.900 yolcu taşıması hedefleniyor. 

Bombardier Transportation Merkez ve Doğu Avrupa Bölgesi, Anahat ve Metrolar Başkanı Germar Wacker:

Bombardier Transportation Merkez ve Doğu Avrupa Bölgesi, Anahat ve Metrolar Başkanı Germar Wacker: "Bombardier sürücüsüz transit sistemlerde tasarım, inşaat, tedarik, işletme ve bakımda çok geniş küresel tecrübeye sahip. Yolcu transferleri için modern mobilite çözümlerimiz dünyanın her yerinde havaalanlarında başarıyla işliyor. Son teknoloji çözümümüz INNOVIA APM 300, 5 yıldızlı Münih Havaalanı'nın yüksek kaliteli hizmet standardlarını karşılıyor".

Bombardier şimdiye kadar dünyanın her yerine 50'den fazla tam entegre sürücüsüz taşıma sistemleri temin etti ve bu sistemlerde yılda 1,7 milyar yolcu taşınıyor. 

Yıllık Rapor