haber
Kullanıcı Adı
Şifre

İşletme Hakkı Devri (TOR)   Konferanslar   Rödovans   Yap-İşlet-Devret (BOT)

29.4.2024

8. UNECE KÖİ Forumu Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı'nın Ev Sahipliğinde 8-10 Mayıs'ta İstanbul'da Yapılacak

Birleşmiş Milletler Avrupa Ekonomik Komisyonu UNECE, 8'nci UNECE Uluslararası KÖİ Forumu'nu (8th UNECE International PPP Forum), TC Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığının ev sahipliğinde 8-10 Mayıs 2024 tarihlerinde İstanbul'da Conrad Otel'de düzenleyecek...

Birleşmiş Milletler Avrupa Ekonomik Komisyonu UNECE, 8. Uluslararası KÖİ Forumu'nu (8th UNECE International PPP Forum) 8-10 Mayıs 2024 tarihlerinde Cumhurbaşkalığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı'nın ev sahipliğinde İstanbul'da Conrad Otel'de gerçekleştirecek.

"Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri (SDGs) ve İklim Eyleminin Hızlandırılması: Dayanıklılık ve Yeniden Yapılanma için Sürdürülebilir KÖİ'lerin ve Altyapı Sektörü Finansmanının Katkısı" konulu Forum'un açılış konuşmalarını Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel ve UNECE Genel Sekreteri Tatiana Molcean yapacak. Açılışa Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in de katılmaları bekleniyor.

Foruma, Brezilya, Ukrayna, Kırgızistan, Etiyopya, Kanada, Sırbistan, Yunanistan gibi ülkelerin KÖİ alanındaki sektör temsilcileri ve akademisyenler ile uluslararası finans kuruluşları, KÖİ projeleri üstlenicisi özel sektör temsilcileri ve Türkiye'nin, görev ve yetki alanı KÖİ projeleri olan kamu bürokratları katılacak. 

Detaylı program için;

https://unece.org/ppp/forum8/programme/provisional

 

Yıllık Rapor